Novosti


12. sjednica Općinskog vijeća Petrijevci održati će se u utorak, 11. rujna  2018. godine, u vijećnici zgrade Općine Petrijevci s početkom u 19.00 sati. Na ovom linku možete preuzeti Dnevni red.


Na ovom linku možete preuzeti Javni poziv za financijsku potporu sufinanciranja troškova prijevoza učenika i studenata. Javni poziv i obrasci koje trebate popuniti i dostaviti nalaze se u rubrici Javni pozivi i natječaji.


U ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine, u prostorijama DVD-a Petrijevci održana je 4. sjednica Odbora 24. „Petrijevačkih žetvenih svečanosti 2018. godine“ na kojoj je razmatrano Izvješće o provedenim 24. „Petrijevačkim žetvenim svečanostima 2018. godine“ koje će biti proslijeđeno na usvajanje Općinskom vijeću Općine Petrijevci.


Općina Petrijevci darovala je na početku školske godine 2018./2019. učenicima Osnovne škole Petrijevci komplete bilježnica za niže razrede i tri velike bilježnice za više razrede.


Na ovom linku možete preuzeti dokument sa informacijama gdje na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva možete pronaći i pogledati edukaciju za pozive vrijedne ukupno 68 milijuna kuna.


U organizaciji NK „Satnica“ Satnica, a pod pokroviteljstvom Općine Petrijevci, u subotu, 4. kolovoza 2018. godine, na stadionu „Športski park“ Satnica s početkom u 15.00 sati održan je Memorijalni nogometni turnir „Josip Andrišić Šiško“ na kojemu su ostvareni...


Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza 2018. godine, načelnik Općine Petrijevci, zamjenik načelnika i članovi Općinskog vijeća Općine Petrijevci su u nedjelju, 5. kolovoza 2018. godine, u 9.15 sati položili vijenac i upalili svijeću na groblju u Petrijevcima kod središnjeg križa.


U Muzeju Mimara u Zagrebu, dana 23. srpnja 2018. godine, uručeni su ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava iz javnog poziva "Umjetnost i kultura 54+". Projekt Općine Petrijevci pod nazivom "Nove kreacije treće generacije" odabran je za financiranje sa još...


Budući da se u nedjelju, 15. srpnja 2018. godine, u 17.00 sati održava finale Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske obavještavamo vas da se neće održati svečani mimohod folklornih skupina koji je predviđen prema programu 24. „Petrijevačkih žetvenih svečanosti“. Po završetku utakmice Program će se odvijati prema predviđenom redoslijedu.