Božićni koncerti u Satnici i Petrijevcima

Božićni koncerti u Satnici i Petrijevcima


29/09/2023

Božićni koncert u Satnici održan je 11.12.2022. godine u Domu Satnica. Na koncertu su nastupili MPS „Satničani“ Satnica, KUD „N.Š.Zrinski“ Petrijevci s folklornom i dramskom sekcijom, Osnovna škola Petrijevci s Dramskom skupinom „Dramafrka“ i djeca Područne škole Satnica.

Nakon koncerta članice Udruge žena Satnica organizirale su druženje svih nazočnih koje je zabavljao Tamburaški sastav „Zlatne godine“ uz kobasice, kiseli kupus, domaći kruh, langošice, čaj i vino.

Božićni koncert u Petrijevcima održan je 17.12.2022. godine u školskoj sportskoj dvorani uz nazočnost mnogobrojnih posjetitelja.

Na koncertu su sudjelovali KUD „N.Š. Zrinski“ s folklornom i tamburaškom sekcijom, Dramska sekcija Satnica i Dramska skupina „Dramafrka“ Osnovne škole Petrijevci, Zbor Matice umirovljenika Petrijevci, MPS „Satničani, djeca Dječjeg vrtića „Maslačak“ Petrijevci, Ritmička skupina i Glazbeno-liturgijska skupina Osnovne škole Petrijevci uz pokroviteljstvo Općine Petrijevci.

Na početku koncerta Općinski načelnik Ivo Zelić pozdravio je sve nazočne i poželio čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu, zdravu i uspješnu Novu 2023. godinu.

Božićni koncerti_1
Božićni koncerti_2
Božićni koncerti_3
Božićni koncerti_4
Božićni koncerti_5
Božićni koncerti_6
Božićni koncerti_7
Božićni koncerti_8
Božićni koncerti_9