Održana svečana sjednica povodom Dana Općine

Održana svečana sjednica povodom Dana Općine


29/09/2023

U ponedjeljak, 17. travnja 2023. godine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Petrijevci kojom je obilježena trideseta godišnjica osnutka Općine Petrijevci.

Sjednici su nazočili izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i Osječko-baranjski župan Ivan Anušić, saborski zastupnici Goran Ivanović - Lac, koji je bio i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, Nataša Tramišak, Hrvoje Šimić i Stipan Šašlin kao i načenici susjednih i prijateljskih općina.

Među uzvanicima bili su i predstavnici  Hrvatske manjinske samouprave iz Santova – Mađarska te predstavnici udruga i ostali uzvanici.

Načelnik Općine Petrijevci u svom obraćanju istaknuo je dosadašnja brojna postignuća od začetka Općine i naveo tekuće projekte.

Gospodin Ivan Anušić je rekao da je Općina Petrijevci dobar primjer uspješnog rada i opravdanja postojanja manjih općina, te izrazio čestitke povodom njezina rođendana.

Na svečanoj sjednici uručene su nagrade i priznanja zaslužnim građanima Općine Petrijevci.

Obilježavanje Dana Općine Petrijevci traje desetak dana i nastavit će se do kraja tjedna otvaranjem knjižnice na otvorneom, pokaznom vatrogasnom vježbom, sportskim natjecanjima i kulturno-umjetničkim programom.

Dan Općine_1
Dan Općine_2
Dan Općine_3
Dan Općine_4
Dan Općine_5
Dan Općine_6
Dan Općine_7
Dan Općine_8
Dan Općine_9