Posjeta dožupana Općini Petrijevci

Posjeta dožupana Općini Petrijevci


17/05/2021

U ponedjeljak, 26. lipnja 2017. godine, u prostorijama Općine Petrijevci održan je prvi radni sastanak predstavnika Općine Petrijevci i novog vodstva Osječko-baranjske županije koju od proteklih izbora vodi župan Ivan Anušić. Zamjenici osječko-baranjskog župana Petar Lagator i Goran Ivanović dali su snažnu potporu i obećali pomoć Županije u realizaciji predstavljenih im projekata koje Općina Petrijevci ima želju realizirati u narednom razdoblju.

Planove i projekte Općine Petrijevci prezentirali su načelnik općine Ivo Zelić, njegov zamjenik Ðuro Petnjarić, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Vrbanić i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Milka Furlan.

Dogovorena je još bolja suradnja između Osječko-baranjske županije i Općine Petrijevci poglavito na kapitalnim projektima vezanim za komunalnu infrastrukturu i promet, ali i na društvenom, kulturnom, sportskom i svakom drugom polju gdje postoji zajednički interes, a sve na dobrobit ravnomjernog razvoja cijele Županije i poboljšanja kvalitete života građana.