Završene glazbene radionice projekta „Nove kreacije treće generacije“

KORONAVIRUS

U slučaju krizne situacije obuhvaćene COVID-19 virusom kontakt za građane:
Info mobitel: 098/339-299, e-mail: ivo.zelic@petrijevci.hr

Završene glazbene radionice projekta „Nove kreacije treće generacije“


04/06/2020

U srijedu, 29. svibnja 2019. godine u prostorijama KUD-a „N.Š. Zrinski“ u Petrijevcima uspješno i veselo završen je ciklus od dvadeset glazbenih radionica pod stručnim vodstvom profesorice glazbene umjetnosti Romane Borš-Mačak. Radionice su započele još u listopadu 2018. godine, a kroz čitav ciklus prošlo je preko dvadeset osoba s područja općine Petrijevci i grada Valpova starijih od 55 godina. Kroz glazbeni repertoar hrvatskih narodnih pjesama iz svih krajeva polaznici radionica pokazali su veliku zainteresiranost, ustrajnost i ljubav prema pjesmi i glazbi.

Završnim govorom načelnika općine Petrijevci, gospodina Ive Zelića, zaključeno je kako su radionice doprinijele u aktivaciji ljudi s ovog područja, te kako su se kroz glazbu, pjesmu i druženje produbili njihovi interesi, prijateljstva i talenti.

Na kraju je voditelj projekta, gospodin Bruno Eržić, zahvalio svim prisutnima na trudu i vremenu koji su uloženi kako bi se glazbene radionice uspješno provele i kako bi se svi pokazali u najboljem svjetlu na nastupu na 25. Petrijevačkim žetvenim svečanostima.

Glazbene radionice projekta „Nove kreacije treće generacije“_1
Glazbene radionice projekta „Nove kreacije treće generacije“_2
Glazbene radionice projekta „Nove kreacije treće generacije“_3
Glazbene radionice projekta „Nove kreacije treće generacije“_4