Izvještajna godišnja skupština ŽRK "Petrijevci"

KORONAVIRUS

U slučaju krizne situacije obuhvaćene COVID-19 virusom kontakt za građane:
Info mobitel: 098/339-299, e-mail: ivo.zelic@petrijevci.hr

Izvještajna godišnja skupština ŽRK "Petrijevci"


04/06/2020

U petak 31.05.2019. godine održana je redovna  izvještajna godišnja skupština ŽRK „Petrijevci“ na kojoj su uz mnogobrojne članove i mlade rukometašice nazočili i predstavnici drugih udruga iz Petrijevaca te dužnosnici Općine Petrijevci.

O radu kluba izvješće je podnio predsjednik kluba g. Ilija Ivanković, o financijama blagajnica gospođa Zdenka Koški, a treneri su podnijeli izvješća o radu i rezultatima ekipa od rukometnih početnica do prve ekipe koja su i jednoglasno prihvaćena od članova skupštine.

Posebnu pohvalu o radu i rezultatima rada izrazili su gosti, predstavnici udruga, a načelnik općine g. Ivo Zelić posebno je istakao podatak da je u 2018. godini kroz treninge kluba prošlo više od 70 igračica svih uzrasta, što je sigurno rijetkost za ovakve male sredine uz izuzetnu zahvalu trenerima (5) koji rade bez naknade vrlo profesionalno. Načelnik je također istaknuo da je izgradnja trodijelne dvorane pun pogodak te da su izdvojena sredstva za rukomet i ostale udruge iz proračuna Općine opravdana.

Skupština ŽRK Petrijevci 2019_1
Skupština ŽRK Petrijevci 2019_2
Skupština ŽRK Petrijevci 2019_3