Završetak dramskih radionica

KORONAVIRUS

U slučaju krizne situacije obuhvaćene COVID-19 virusom kontakt za građane:
Info mobitel: 098/339-299, e-mail: ivo.zelic@petrijevci.hr

Završetak dramskih radionica


01/06/2020

U ponedjeljak, 08. srpnja 2019., obilježen je završetak još jedne radionice iz projekta „Nove kreacije treće generacije“, ovog puta riječ je o dramskoj radionici. Svi sudionici radionice pod stručnim vodstvom glumca Vladimira Andrića, voditelja radionice, od travnja su uvježbavali predstavu „Rudika i Julka“ koju je on i napisao, a koja će svoju premijeru doživjeti u sklopu „Festivala 54+“ na 25. „Petrijevačkim žetvenim svečanostima“.

Voditelj projekta Bruno Eržić istaknuo je kako je prijateljstvo i zajedništvo koje se pokazalo na ovim radionicama najvrijednije što će svaki sudionik ponijeti i što će ostati kao trajna vrijednost.

Načelnik općine Petrijevci Ivo Zelić na kraju je zaključio kako se ovim projektom koji se privodi svome kraju potaknulo ljude koji još mogu i žele stvarati ostvare u svome umjetničkom polju, a ovoga puta to je bila gluma.

Projekt „Nove kreacije treće generacije“ iz poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Umjetnost i kultura 54+“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je općina Petrijevci, a partneri na projektu su LAG Karašica, GDCK Valpovo te Eko-etno udruga „Zlatne ruke“ iz Petrijevaca.