Božićni koncert u Petrijevcima

KORONAVIRUS

U slučaju krizne situacije obuhvaćene COVID-19 virusom kontakt za građane:
Info mobitel: 098/339-299, e-mail: ivo.zelic@petrijevci.hr

Božićni koncert u Petrijevcima


30/05/2020

U prepunoj nastavno-sportskoj dvorani u Petrijevcima, u subotu, 21. prosinca 2019. godine, održan je Božićni koncert KUD-a N.Š. Zrinski i gostiju.

Netom prije koncerta članovi KUD-a upalili su četvrtu adventsku svijeću u parku u centru Petrijevaca čime je i završila manifestacija Advent u Petrijevcima i Satnici.

Uz nastup KUD-a Nikola Šubić Zrinski na koncertu su nastupili: djeca iz DV Maslačak Petrijevci sa prigodnim programom koji je oduševio publiku, zatim djeca Osnovne škole Petrijevci sa ritmičkom i recitatorskom skupinom te pjevačkim zborom, zbor Udruge matice umirovljenika Petrijevci, Vokalna skupina "Mursella" Petrijevci i Muška pjevačka skupina "Satničani" iz Satnice.

Brojnu publiku ni kiša nije omela na tradicionalnom druženju poslije koncerta uz kuhano vino i čaj.

Pozornicu je svojim umjetničkim radom i ovaj puta uresila Darija Prša Lučenčić, a na samom početku, prikazom Badnje večeri i božićnih običaja našega kraja, duh "starinskog" Božića upriličila je KUD-ova Dramska sekcija Satnica.

Na kraju su svi sudionici svim Petrijevčanima poželjeli Sretan Božić uz zajedničku izvedbu tradicionalne božićne pjesme Radujte se narodi.

Božićni koncert 2019_1
Božićni koncert 2019_2
Božićni koncert 2019_3
Božićni koncert 2019_4
Božićni koncert 2019_5
Božićni koncert 2019_6
Božićni koncert 2019_7