Održana skupština LD Jastreb Petrijevci

Održana skupština LD Jastreb Petrijevci


10/08/2022

U nedjelju, 31.svibnja, pod nadstrešnicom na okretištu Vereš Lovačkog društva „Jastreb“ Petrijevci održana je redovna 78. Izvještajna skupština.

Prihvatom izvješća predsjednika, blagajnika, lovnika, ekonoma, lovočuvara, provoditelja lovno-gospodarske osnove te Nadzornog odbora skupštinari su raspravljali i usvojili 7 točaka dnevnoga reda.

Podnijeta su izvješća o planu rada, financijskom planu, lovno-gospodarskom planu te donijete odluke da visina društvene članarine u iznosu od 900,00 kuna ostaje ista kao i visina za upis novih članova sa područja Općine Petrijevci dok će se za strance ona korigirati.

Lovačko društvo „Jastreb“ Petrijevci uputilo je posebnu zahvalu dugogodišnjem lovniku Josipu Poštiću za besprijekoran rad, trud i zalaganje te uputilo prijedlog da mu se dodijeli srebrno odličje Hrvatskog lovačkog sveza.

Za lovačka odličja 3-ćega reda predloženi su: Mladen Kardum, Mario Koški i Zoran Žlender, za odličje 2-goga reda: Josip Poštić, Tomislav Birovljević i Mato Budrovac, a za odličje 1-voga reda Ivica Oberkiš.

Lovačko društvo Jastreb Petrijevci  uputilo je posebnu zahvalu Općini Petrijevci za odličnu dugogodišnju suradnju te donatorima Ivanu Zečeviću, Ivici Žlenderu i Josipu Koškiju za obradu poljoprivrednih površina i punjenje remiza za prehranu divljači.

Skupština LD Jastreb 2020_1
Skupština LD Jastreb 2020_2
Skupština LD Jastreb 2020_3