Održana završna konferencija projekta „Zaželi još jednom u Petrijevcima!“

Održana završna konferencija projekta „Zaželi još jednom u Petrijevcima!“


17/10/2021

U ponedjeljak, 04. listopada 2021. godine, u Lovačkom domu Petrijevci održana je završna konferencija projekta „ Zaželi još jednom u Petrijevcima!“.

Projekt vrijedan 1.829.300,00 kn financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, točnije iz Programa „ZAŽELI- PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“ operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali te traje 14 mjeseci, od 04. rujna 2020. do 04. studenog 2021. godine.

Projekt čiji je nositelj Općina Petrijevci proveden je u partnerstvu s LAG-om Karašica, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Valpovo. Kroz ovaj projekt na razdoblje od jedne godine bilo je zaposleno 20 teže zapošljivih žena koje su brinule o 120 korisnika, odnosno starijih i nemoćnih osoba i osoba u nepovoljnom položaju. 15 zaposlenih žena kroz ovaj projekt je steklo zvanje pomoćne kuharice.

Završnu konferenciju je vodio voditelj LAG-a Karašica Ivan Vrbanić, te prisutne upoznao s provedbom projekta i njegovim rezultatima. Nazočnima su se također obratili načelnik Općine Petrijevci Ivo Zelić, Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo, Lidija Vidošić, voditeljlca Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Valpovo, te koordinator na projektu  Zdenka Koški, ističući uspješnost i vrijednost provedenog projekta u nadi da se projekt nastavi kroz „Zaželi-program zapošljavanja žene- faza III“.

Završna konf. projekta
Završna konf. projekta
Završna konf. projekta
Završna konf. projekta
Završna konf. projekta